Podravska, Maribor

3-sobno stanovanje z balkonom in dvigalom v Mariboru (Tezno)

Prodaja · Stanovanje · 3-sobno · 112.3 m2 · 2004

139.999 €

Splošno

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Telefon
 • Ogrevanje
  Plin Klima
 • Lega
  Sever Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Klima Lep razgled Bližina narave Zelo sončno

Podroben opis

Trosobno stanovanje z balkonom in dvigalom, vila blok - v Mariboru

V kolikor bi želeli bivati v novejšem 3-sobnem stanovanju z dvigalom in dvema balkonoma, potem je ta izbira prava za vas. Vila blok se nahaja v Mariboru (Tezno) in ponuja čudovito okolje za bivanje. Ima urejeno parkirišče in je lociran v neposredni bližini narave, le streljaj od gozdnih trim in kolesarskih poti.

V objektu, zgrajenem leta 2004, je skupaj 29 stanovanj. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju (zadnjem). Objekt ima dvigalo in urejeno parkirišče.

Stanovanje ima neto tlorisne površine 112,3 m2, od tega je uporabne/bivalne površine 94,9 m2, 2x balkon v skupni izmeri 13,10 m2 in klet 4,30 m2.

Ogrevanje je etažno radiatorsko na plin, lastna plinska peč na mestni plin. Stanovanje je klimatizirano.  V objektu je optika (Telemach). V vseh prostorih so ethernet priključki za mrežo, telefon in v vsaki sobi priklop na televizijo.

Stroški plina (vključena topla voda in štedilnik) so v povprečju 800 € / leto oz. 65 € / mesec. Elektrika in voda se plača po porabi, stroški upravljanja cca. 90 € (v to je vključen tudi strošek vzdrževanja dvigala). Stroški rezervnega sklada so 22,78 € / mesec.

Prostori: hodnik, WC, spalnica z izhodom na balkon, otroška soba, kopalnica z WCjem, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon.

Oprema je vključena v kupnino.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovina, pošta …Priporočamo.

Povezava do videa: https://youtu.be/NahvMqiQUAY

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:200 m
Trgovina:700 m
Vrtec:300 m
Šola:700 m

Kontaktirajte nas