Podravska, Maribor

Poslovno-industrijski objekt v Mariboru

Prodaja · Poslovni prostor · Poslovni kompleks · 3630 m2 · 1988

1.499.999 €

Splošno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Telefon Kabelski priklj. Optika
  • Ogrevanje
    Plin
  • Lega
    Jug Sever Vzhod Zahod

Podroben opis

proizvodno-poslovni objekt v Mariboru

V Mariboru (Melje) prodamo proizvodnjo poslovni objekt v skupni izmeri 3.630 m2 s pripadajočim stavbnim zemljiščem. Proizvodno poslovni-kompleks je lociran na zemljišču površine 5.657 m2.

Nepremičnina se nahaja v vzhodnem delu mesta Maribor, v Melju. Poslovni kompleks stoji ob glavni cesti , ki vodi proti središču mesta in je od obvoznice oddaljen 700 m. Okolica objekta je dobro komunalno urejena, urejena je asfaltirana cesta, kanalizacijsko omrežje , vodovodno omrežje, plinsko omrežje, telekomunikacijsko omrežje in javna razsvetljava. Parkiranje je urejeno v sklopu lastnih površin. Urbanistični predpisi predmetne nepremičnine in okolice dovoljujejo uporabo za poslovno industrijsko dejavnost.

Finalna obdelava objekta je klasična. Tlaki so izvedeni v industrijskem tlaku (proizvodna hala), keramiki (pritličje in nadstropje: predprostor, wc-ji, čajna kuhinja, vhod, arhiv), laminat (pritličje, nadstropje: pisarne in hodnik).

Temelji so betonski pasovni in točkovni. Nosilna konstrukcija je armiranobetonska, skeletna in opečna zidana - aneks, predelne stene v aneksu so opečne zidane in montažne lesene.

Strop v proizvodni hali predstavlja strešna konstrukcija, v aneksu so medetažne, konstrukcije izvedene kot armiranobetonske plošče. Streha je dvokapnica. Ostrešje je armiranobetonsko palično. Kritina je trapezna pločevina s svetlobnimi trakovi. Kleparski izdelki so izdelani iz barvne pocinkane pločevine.

Fasada je pleskana, v delu aneksa je izvedena kot teranova omet.

Stavbno pohištvo je PVC in leseno. Okna v proizvodni hali so izvedena s kopilit steklom. Vrata v proizvodni hali so kovinska in dvižna, notranja vrata aneksa so lesena in furnirana.

Objekt je priključen na električno, vodovodno, kanalizacijsko omrežje. Električne inštalacije so izvedene za inštalacije, razsvetljavo, vtičnice. Ogrevanje v hali je urejeno s sevali, ogrevanje aneksa je centralno radiatorsko iz centralne kurilnice.

Okolica objekta je asfaltirana. Parkirna mesta se nahajajo pred objektom.

Ogled videa: https://youtu.be/XTu-glnzhRU

Za dodatne informacije smo z veseljem na voljo. Ne zamudite enkratne priložnosti!

Kontaktirajte nas