Obalno - kraška, Koper

Hiša s pogledom na morje

Prodaja · Hiša · Samostojna · 362 m2 · 1974

749.000 €

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Atrij Terasa Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Olje Drva Klima Sonči kolektorji
 • Lega
  Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Lep razgled Pogled na morje Zelo sončno Bližina narave

Energetski razred

Podroben opis

Koper, Žusterna, Samostojna 3 etažna hiša z odprtim pogledom na morje, 362 m2

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji samostojne 3 etažne družinske hiše skupne velikosti 362 m2 od tega je 303, 60 m2 uporabne površine. Hiša je vzhodne lege in je bila grajena leta 1974, klasične opečne gradnje na prestižni lokaciji Žusterna nad hotelom. Parcela je velika 486,00 m2.

Notranjost posameznega stanovanja je enostavnega tlorisa s povdarkom, da so kuhinja in dnevni prostor obrnjena proti odprtem pogledu na morje, mesto Koper in bližnje hribe, spalni del pa je orjentiran na drugo južno stran.

V spodnji prvi etaži  je obnovljeno stanovanje in čudovita pokrita terasa / atrij pripravljena za druženje, saj ne moti nikogar in ima veliko mero intimnosti.

Dostop do hiše je urejen, ima dovolj prostora za parkiranje. Tik ob hiši je značilna pot (stopnice), ki povezuje Žusterno od plaže do hiš in naselja višje nad hišo.

Dejansko stanje hiše je bivalno, vsekakor pa priporočamo osvežitev po želji novega lastnika.

Ker stanje na trgu kaže, da ponudbe tovrstnih hiš na tej lokaciji ni, me prosim kontaktirajte, da vam uredim ekskluzivni ogled, pregled dokumentacije in kasnejši nakup. Ne odlašajte!

 

Kontaktirajte nas

Milenko Boroja