Hrvaška, Rab

17 apartmajev na Hrvaškem (Rab)

Prodaja · Počitniški objekt · Apartma · 576.33 m2 · 1968

895.000 €

Splošno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Klima
 • Lega
  Sever Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Klima Lep razgled Zelo sončno Bližina narave

Energetski razred

Podroben opis

Apartmajski kompleks s 17 apartmaji

PRODAMO: Hrvaška, Rab

Naprodaj je apartmajski kompleks s 17 apartmaji, skupne površine 576,33 m2. Pripadajoče zemljišče sestoji iz treh parcel, v skupni velikosti 1029 m2.

V objektu se nahaja 17 apartmajev s pomožnimi prostori (hodnik, skupno stopnišče). Locirani so v dveh ločenih objektih (desni in levi trakt). Vsak apartma ima kopalnico, predprostor in sobo s kuhinjsko nišo, izjemoma še dodatno spalnico. Skoraj vsi apartmaji imajo veliko teraso oz. balkon. Tlorisi in kvadrature med slikami.

Desni trakt je bil zgrajen leta 1968, levi med leti 1970 in 1975. Na objektu je bila leta 2017 zamenjana streha. Etažnosti K (delno) + P + N.

Temelji objekta so masivni. Nosilna konstrukcija je masivna, zidana. Medetažne konstrukcije so armiranobetonske plošče. Strešna konstrukcija je lesena, štirikapna in prekrita z opečno kritino. Fasada je klasično ometana in brizgana. Notranje stene so klasično ometane in slikane. V »mokrih« prostorih so stene obložene s keramičnimi ploščicami. Stropi so klasično ometani in slikani, delno obloženi v les. Po tleh v pritličju so položene keramične ploščice.  V »mokrih« prostorih so prav tako  položene keramične ploščice.  Okna  na objektu so iz lesenih in PVC okvirjev,  zastekljena  z navadnim oziroma  novejšim izolativnim steklom. Na zunanji strani so okna zaščitena z lesenimi polkni. Vhodna vrata so PVC izvedbe. Vsa notranja vrata so lesena, na lesenih podbojih.

Inštalacije  so v  standardni  izvedbi. Objekt je priključen na elektriko, vodovod in javno kanalizacijo.  Objekt nima posebnega ogrevalnega sistema. Ogrevanje in hlajenje je izvedeno s klimatskimi napravami, oziroma se prostori ogrevajo preko električnih radiatorjev. Topla sanitarna voda se pripravlja z električnimi bojlerji. Prezračevanje v objektu je naravno in prisilno. Svetloba je naravna in umetna. Fekalna kanalizacija je speljana v javno kanalizacijsko omrežje, meteorna kanalizacija pa v ponikovalnice. Do vsakega apartmaja je speljan plinovod iz skupnega prostora -  plinarne. Objekt je sprotno vzdrževan in v solidnem stanju.

Zunanja ureditev je urejena. Večina dvorišča okoli objekta je urejena s tlakovci oziroma v betonu.

Dostop do objekta je urejen preko lokalne, občinske ceste (javno dobro). Navedena nepremičnina je od morja oddaljena 30 m. Parkiranje je omogočeno na zemljišču objekta, pod nadstrešnico, na kateri so sončni paneli za ogrevanje tople vode.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Gradbena dokumentacija ustrezna, leta 2018 pridobljeno »Rješenje o izvedenom stanju«.

Link do točne lokacije: https://shorturl.ae/sFJmd

Apartmaji so (bili) koriščeni za sindikalni turizem. Za dodatne informacije smo z veseljem na voljo.

Opomba:
- oglaševana cena je neto cena. Obstaja opcija nakupa s 3 % davkom (strošek kupca) ali z davkom na dodano vrednost,
- v kletnih prostorih je dodatno izveden en apartma, skupaj s tem jih je 18.

Kontaktirajte nas