Podravska, Maribor

Poslovno stanovanjski objekt

Prodaja · Poslovni prostor · Delavnica · 261.5 m2 · 1979

480.000 €

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Terasa Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika Telefon
 • Ogrevanje
  Olje
 • Lega
  Jug Vzhod

Energetski razred

Podroben opis

Aktivna poslovno / storitvena stanovanjska hiša v poslovno obrtni coni v Počehovi

POSLOVNO STORITVENA STANOVANJSKA HIŠA  - POČEHOVA

  Ekskluzivno prodajamo poslovno stroritveno stanovanjsko hišo v Počehovi pri Mariboru, ki stoji na parceli veikosti 1.174 m2. Osnovni namen zgradbe je izvajanje storitve v pritličnem delu zgrabde in v bivanjsko stanovanjski v nadstropju.

Zaradi dolgoletne tradicije in lege, je primerno za različne dejavnosti, saj se objekt nahaja v obrtni coni in je v bližini priključek na Avtocesto, od centra mesta Maribor je oddaljen slabih 5 min.

Trenutno so poslovni prostori, skupne velikosti 142 m2, v naravi kot avtomehanična delavnica za avtoelektriko, diagnostiko motorjev, servis električnih vozil in klimatskih naprav. Ravno tako je del poslovnega objekta namenjen trgovini in priročnemu skladišču. V poslovnem delu ostane vsa notranja oprema in oprema za izvajanje storitve (2 x dvigalo - škarjasto, vozički z orodjem, diagnostični testerji, stružnica, kompresor itd...). Elektro priključek z močjo 3x25 A.

Zgraba je klasične opečne gradnje, dograjena leta 2000, ko so bila zamenjana vrata in okna, ter streha. Objekt ima vse potrebne priključke, ogrevanje celotne zgradbe je na centralno kurjavo na kurilno olje.

Zgornji stanovanjski del ima 119,10 m2 skupne površine. Zajema, kopalnico Wc, spalnico, dnevni prostor, jedilnico in kuhinjo. Vsa oprema ostane v stanovanju.

Vsi, ki vidite svoj potencijal na zemljišču in poslovno stanovanjski zgradbi, vas vabim, da me kontaktirate, da se dogovorimo o ogledu in možnostih nakupa te nepremičnine.

 

Kontaktirajte nas

Milenko Boroja