Podravska, Videm

ravna in sončna lega

Prodaja · Parcela · Zazidljiva · 1630 m2

52.000 €

Splošno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacijaOptika

Podroben opis

Zazidljiva parcela, na ravnini, v neposredni bližini centra in le slabi 2 min od avtoceste. Ima pridobljeno lokacijsko informacijo, z vsemi priključki ob parceli in asfaltnim dostopom.

OBČINA VIDEM PRI PTUJU - naselje POBREŽJE

Zelo zanimiva zazidljiva parcela, umeščena v prijeten, miren in sončen predel stanovanjskega naselja, z neposrednim dostopom do vse infrastrukture ter le 2 min oddaljenosti od avtoceste in slabih 10 min od Ptuja.

Velikost parcele: 1.630 m2.

Parcela je namenjena gradnji enostanovanjske zgradbe. Vsi priključki so tik ob parceli, priključek za optiko je na parceli. V preteklosti je bil narejn načrt za stavbo iz katerega so razvidne vse potencialne možnosti ter takrat predvidena zasnova projekta. Nova lokacijska informacije je v pridobivanju.

Občina Videm pri Ptuju je vaščanom prijazna občina. Poleg osnove šole, šolskega (nogometnega igrišča), vrtca, se na občinski ravni sprejemajo različni predlogi in uresničujejo želje na več nivojih.

Oddaljenost: do Ptuja (7.8 km), do avtoceste (1 km), do trgovine, pošte in osnovne šole  (1 km), do pekarne (1.6 km), do bankomata (0.4 km), do srednje šole Markovci (4 km).

Odlična priložnost za vse, ki ste v fazi iskanja primerne parcele za gradnjo individualne stanovanjske hiše in primernega okolja, v katerem bi želeli postati vaščan.

Priporočamo nakup!

Za dodatne informacije in voden ogled, pokličite ali pišite. Kontakt: Anja Semenič, 040/610-483, anja@24nep.si

VLJUBNO VABLJENI!

 

 

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:0.6 km
Pekarna:1.6 km
Bankomat:0.4 km
Pošta:1.1 km
Šola:0.7 km
Bolnišnica/zdravstveni dom:7.8 km

Kontaktirajte nas