Podravska, Maribor / Prodano

GRADBENA PARCELA BLIZU MARIBORA

Prodaja · Parcela · Zazidljiva · 564 m2

35.000 €

Splošno

Podroben opis

Ugodno naprodaj gradbena parcela v izmeri 564 m2, s pridobljeno razširjeno lokacijsko informacijo, vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta. Primerna za gradnjo manjše hiše, mobilne enote ali bivalnega vikenda. Elektrika, voda in kanalizacija so tik ob parceli, kjer je tudi avtobusno postajališče v obe smeri ter veliko zelenih površin za sproščanje in kolesarjenje ter znameniti Wakepark Dooplek.

DOGOŠE -  8 km iz Maribora, v smeri Ptuja

Naprodaj zazidljiva parcela, v velikosti 564 m2, ki se nahaja ob regionalni cesti Maribor - Ptuj, 3 min iz Dupleka, 10 min iz Maribora. 

Je geodetsko in pravno urejena, s pridobljeno razširjeno lokacijsko informacijo in vsemi priključki (elektrika, voda, kanalizacija) ob parceli.

Povezava na video: https://www.youtube.com/watch?v=ALiKB2h7qao

Na parceli se nahaja manjši lesen objekt, ki meri po podatkih GURSA 16,20 m2. 

Ob parceli je avtobusno postajališče v obe smeri ter nedaleč vstran vsa infrasturktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, pizzerija, knjižnica, lekarna), rekreacijski park Wakepark Dooplek, številne sprehajalne in kolesarske poti. Dogoše je naselje, ki spada v občino Maribor.

NAMIG:

V kolikor iščete parcelo za postavitev manjšega objekta, lociranega nedaleč od mesta ter kljub vsemu odmaknjenega od mestnega vrveža, potem pokličite ali pišite, da se dogovorimo za ogled.

VABLJENI!

 

Kontaktirajte nas