Podravska, Maribor / Prodano

ZAZIDLJIVA PARCELA, 3 min iz Limbuša

Prodaja · Parcela · Zazidljiva · 4655 m2

49.000 €

Splošno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Podroben opis

Sončna parcela, z lesenim vikendom, primerna za kmetovanje (gojenje različnih kultur - vinograd, sadno drevje, vrt), z zidano vinsko kletjo, elektriko na parceli (trifazni tok), vodovni in kanalizacijski jašek (na parceli), lastna dovozna pot, v celoti ograjena in na izredno sončni (vzhodni) legi. Znižana cena: 49.000 EUR!

LIMBUŠ - 3 min od centra vasi in osnovne šole

Virtualna predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=xYFsXVumrgc

LASTNOSTI:

Zazidljiva parcela, razpršene  poselitve (43 %), je v izmeri 4.655 m2, z naklonom razdeljena v dveh nivojih (spodnji), z dostopom do vinske kleti, kjer je zazidljivo območje stanovanjskih stavb ter (zgornji), z  lesenim vikendom, čudovitim pogledom na parcelo in okolico in gozdom. Parcela se razprostira od spodnjega dela ceste do vrha gozda, na kateri je speljana pohodna pot z različnimi postojankami.

Na parceli je vinograd s trsi, različne sorte jabolk in ostalega sadnega drevja, grmičevja ter zelenjavni vrt. 

Vikend hiška sestoji iz lesene verande ter notranjega prostora v katerem se nahaja mini čajna kuhinja, lesena klop ter ležišče, manjši gašper za ogrevanje ter večja sončna terasa.

Vinska klet se nahaja v delu stanovanjskih stavb, kar omogoča na podlagi pridobljene lokacijske informacije pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo hiše v mejah dovoljenih gabaritov.

PRIKLJUČKI: 

3-fazni električni tok

vodovodni priključek

kanalizacijski jašek (možnost priključitve na komunalno javno omrežje)

Na parceli je tudi 7.000 l zalogovnik z zbiralnikom deževnice, ki omogoča racionalno uporabo vode (deževnica). Preša, sodi, škropilnica in ostalo orodje ostane bodočemu lastniku za nadaljnjo uporabo.

Parcela ima lastni dostop do parcele in je v celoti ograjena.  Teren je delno položen in delno v naklonu. Je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

NAMIG:

Idealna priložnost za odmik od vsakodnevne rutine in sprostitev v lastnem naravnem habitatu ali kot ideja o gradnji nove stanovanjske hiše, ki je glede na neposredno bližino vse infrastrukture, ki se nahaja v Limbušu in njeni okolici, zelo priročna in cenovno ugodna varianta.

VABLJENI NA OGLED!

 

 

 

 

 

 

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:1.1 km
Trgovina:4.9 km
Pekarna:1.2 km
Pošta:1.9 km
Bankomat:1.2 km
Šola:1.5 km

Kontaktirajte nas