facebook pixel

Podravska, Maribor / Prodano

Lesen vikend in vinska klet

Prodaja · Počitniški objekt · Vikend · 10.8 m2 · 2000

49.000 €

Splošno

 • Dodatno
  Terasa
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Drva
 • Lega
  VzhodJug

Podroben opis

Odlična priložnost nakupa večjega posestva z lesenim vikendom, vinsko kletjo, sadovnjakom, vinogradom, gozdom in zazidljivo parcelo za gradnje stanovanjske hiše. Prednosti: elektrika (trifazni tok), vodovod (vodovodni jašek), kanalizacija na parceli (priključek na spodnjem delu) in 7000 l zalogovnik vode (deževnica). Lastna dovozna pot na osrednji del razgibane in sončne parcele v neposredni bližini vse infrastrukture.

LIMBUŠ - 3 min od centra vasi in osnovne šole, v smeri Laznice

Virtualna predstavitev: https://www.youtube.com/watch?v=xYFsXVumrgc

LASTNOSTI:

Lesen vikend s pokritim nadstreškom, opremljen z mini čajno kuhinjo in jedilnim kotom, posteljo ter gašperjem na drva, za ogrevanje in leseno mizo s klopjo, za sproščanje v naravi ali  kot postojanka pri opravljanju različnih opravil na veliki, razgibani in ograjeni parceli, s sončno vzhodno lego in čudovitim pogledom na okolico in Maribor, ugodno naprodaj.

Parcela v velikosti 4.655 m2 ima namensko rabo delno kmetijske površine in gozda, delno razpršene poselitve (43 %), kjer je v pasu stanovanjskih hiš možnost gradnje stanovanjskega objekta ali bivalne vikenda. Lokacijska informacija je pridobljena, ki je  nazoren prikaz dejanskega stanja.  Dostop do parcele je v sredinskem pasu, kjer je locirana zidana vinska klet, vrt in je ravninski pas. V zgornjem delu se nahaja sadovnjak (jabolka, kaki, breskve itd.), vinograd in gozd. Celotna površina je v obliki pravokotnika (od spodnjega dela ceste, vključno z gozdom). 

Na parceli so vsi priključki: elektrika (3-fazni tok), vodovod (vodovodni jašek), kanalizacija (priklop na spodnjem delu parcele). Posebnost je 7000 l zalogovnik vode, ki služi za zalivanje pridelkov. Škropilnica, preša in ostalo orodje, je prav tako predmet prodaje in je všteto v ceno.

NAMIG:

Komunalno urejena parcela, s pestro ponudbo in nedaleč vstran od centra Limbuša, je zagotovo prava priložnost, za vse, ki bi želeli izkoristiti to možnost in se vidijo kot bodoči upravljalci tega zanimivega posestva.

Za dodatne informacije, pokličite ali pišite!

ANJA SEMENIČ, nepremičninska posrednica z licenco, 040/610-483, anja@24nep.si

 

 

 

 

 

 

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:1.1 km
Trgovina:4.9 km
Pekarna:1.2 km
Pošta:1.9 km
Bankomat:1.2 km
Šola:1.5 km

Kontaktirajte nas