facebook pixel

Podravska, Slovenska Bistrica

Hiše ob potoku

Podroben opis

O NASELJU

Predstavljajte si bivanje v modernem in sodobnem domu, malenkost odmaknjenem od mestnega vrveža, kjer na terasi uživate ob poslušanju ptic in v daljavi slišite žuborenje potoka. Ponujamo vam hiše v novem naselju Hiše ob potoku, v sklopu je 13 enot hiš – dve samostojni, štiri dvojčke in en trojček.

Nahajajo se v prijetnem in družinam prijaznem stanovanjskem naselju. Na mirni, varni in sončni lokaciji - umaknjeni od glavne ceste. V oddaljenosti 500 m se nahajajo osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, trgovina, igrišča, bazen,…

 

MIKROLOKACIJA

  • 250 m od zdravstvenega doma
  • 250 m od lekarne
  • 400 m od avtobusnega postajališča
  • 400 m od vrtca
  • 450 m od osnovne šole
  • 550 m od trgovine
  • 750 m od športnega parka
  • 1,3 km od centra Slovenske Bistrice
  • 2,2 km od priključka na avtocesto

 

KAKO SO NAREJENE?

Gradnja je klasična - zidana z zidaki Porotherm Profi (debeline 25 in 20 cm), izolacija pod temeljno ploščo je 6+6 cm. Okna bodo 3-slojna PVC z zunanjim vgradnimi žaluzijami na elektro pogone. Fasada bo toplotno-izolacijska debeline 18 cm. Streha bo dvokapna s strešno kritino Tondach Figaro Deluxe s 30 cm izolacije. Vhodna vrata bodo visokokvalitetna, znamke Pirnar.

Hiša bo ogrevana preko talnega ogrevanja, s toplotno črpalko Panasonic sistema zrak/voda.

Nameščen bo filter za vodo, podometni kotlički, sanitarna oprema (Grohe) – straniščna školjka, bide, umivalnik v »utility«-u ter kopalniške armature.  Urejena bo predpriprava za klimatsko napravo ter zunanji priključek za elektriko in vodo.

Hiše bodo dokončane na ključ. Keramika bo vgrajena v vhodnem delu, kuhinji in kopalnici. V dnevni sobi, delovni sobi, hodniku, spalnici in otroških sobah bo parket.

Hiši pripada urejena in ograjena okolica z dvema parkirnima mestoma in enim nadstreškom pred vhodom. Dovoz do hiše je tlakovan. Na terasi bo urejena zelenica in položene prane plošče. Zaradi nizkoenergijske gradnje je predviden strošek ogrevanja in priprave sanitarne vode okoli 300 € / leto.

Hiše bodo dokončane poleti 2020.

 

POMAGAMO PRI UREDITVI UGODNEGA HIPOTEKARNEGA KREDITA! Ob nakupu hiše vam nudimo brezplačno svetovanje in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

ZA VSE TEHNIČNE IN OSTALE DODATNE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO NA TEL. ŠTEVILKI OZ. ELEKTRONSKI POŠTI.

Kontaktirajte nas