Vse nepremičnine Luke Dončiča

06.11.2023 / Nina Petek
Luka Dončić je eden izmed najboljših slovenskih športnikov, ki zasluži milijone. Katere nepremičnine pa je kupil s tem denarjem?

 

Poročali smo že o odprtju luksuznega stanovanjskega kompleksa Schellenburg, kjer sta prodani že približno dve tretjini prestižnih stanovanj, cena kvadratnega metra je od 7.000 do 12.000 evrov, za najdražje penthouse stanovanje so morali kupci odšteti 4,2 milijona.

Revija Lady je prva poročala, da naj bi tam luksuzno stanovanje kupil tudi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Njegov sosed naj bi bil glasbenik Dino Merlin. Koliko sta zvezdnika odštela za nepremičnini, ni znano. 

Notranjost vile Schellenburg

Dončić naj bi letos kupil tudi novo hišo v Zadobravi v Ljubljani, za katero naj bi po poročanju nekaterih slovenskih medijev odštel 1,9 milijona evrov. 

Pred tem naj bi kupil še vilo za 1,84 milijona evrov, in sicer pri igrišču za golf Smlednik, ki se nahaja v bližini prestolnice. 

Luka Dončić je pred časom kupil tudi luksuzno vilo v Dallasu, zvezni državi Teksas. Zanjo je odštel več kot 2,5 milijona evrov. 

Vila Luke Dončića

Sicer pa je Luka Dončić "nor" tudi na luksuzne avtomobile, ki naj bi jih v svoji zbirki imel kar nekaj. Med njimi tudi Jeep, apocalypse hellfire 66 super Truck.

 

Luka Dončić ne skriva, da je velik ljubitelj jeklenih konjičkov. Na ''piki'' ima tudi dirkalnik serije Nascar.

Luka Dončić ne skriva, da je velik ljubitelj jeklenih konjičkov. Na ''piki'' ima tudi dirkalnik serije Nascar.

M. M., (2023). Cekin.si. Vse nepremičnine Luke Dončiča. Pridobljeno s https://cekin.si/novice/luka-doncic-nepremicnine.html

Naročite se na novice s sveta nepremičnin

* obvezno polje