facebook pixel

Cena za to stanovanje v centru neverjetnih dest tisočakov na kvadrat

05.06.2024 / Nina Petek
Vas zanima, kako izgleda ta hip najdražja nepremičnina v slovenski prestolnici?

 

Gre za nepremičnino, ki se nahaja v večstanovanjskem objektu, imenovanemu Vila Dalmatinka, nasproti SNG Drama. Gre za Dalmatinovo ulico, poimenovano po Juriju Dalmatinu, duhovniku, avtorju prvega popolnega slovenskega prevoda Svetega pisma.

Stanovanje v šestem nadstropju je ogromno; ima šest sob in meri kar 390 kvadratnih metrov. Posebej velika je terasa – ponaša se s skoraj 100 kvadrati površine, s katere je razgled na Ljubljanski grad. 

Prihodnjemu lastniku tega luksuza bodo pripadala tudi tri parkirna mesta. 

Njegova cena znaša malo manj kot štiri milijone evrov, kar znaša vrtoglavih 10.000 evrov za kvadratni meter bivalne površine. Nepremičnina je neopremljena.

Posebej zanimivo je, da bodo lastniku tega doma na voljo hotelske usluge, kar vključuje vzdrževanje nepremičnine, morebitna popravila, čiščenje, pranje perila, likanje oblačil in še dolg seznam ostalih komoditet.

(2024), Mariborinfo. Cena za to stanovanje v centru neverjetnih dest tisočakov na kvadrat. Pridobljeno s https://mariborinfo.com/novica/lokalno/foto-cena-za-stanovanje-v-centru-neverjetnih-dest-tisocakov-na-kvadrat/241574