facebook pixel

Kaj drugi pravijo o nas

Preden sva našla agencijo 24nep sva sodelovala že z dvema drugima agencijama. Prva se ni odzivala na emaile, druga se je 'mučila' s prodajo več kot pol leta, brez uspeha. Izkušnja z 24nep in g. Slano je bila precej drugačna. K prodaji so pristopili profesionalno, še posebej na področju marketinga.

Po neprijetni izkušnji z drugimi agencijami seveda nisva verjela napovedi, da bodo našli kupca v 3 tednih. Ne samo, da so prodali pred tem rokom, še ceno so dosegli višjo od začetne. Upoštevali so najine želje, bili so odzivni.

Tudi kompliciran pravni postopek so odlično speljali.

- Tomi & Mateja

To je bila najina najboljša izkušnja sodelovanja z nepremičninsko agencijo. Posrednik je bil zelo prijazen, izredno strokovno podkovan, prijeten za pogovor ter zelo ustrežljiv pri nakupu/prodaje nepremičnine. Popolnoma smo mu zaupali in bi ga z veseljem ponovno poklicali! Zelo priporočamo sodelovanje!

- Tom and Patty H.

Glede sodelovanja s posrednikom lahko navedem zgolj pohvale. V kolikor se bom še kdaj znašel v podobni situaciji se bom z veseljem obrnil nanj, seveda pa ga bom priporočil tudi drugim.

- Uroš D.

Posrednik je bil pri svojem delu velik profesionalec, zraven tega pa je tudi čudovita oseba, ki je z mirnostjo in prijaznostjo rešil vsak problem. Zelo priporočam vsakomur, ki prodaja ali kupuje nepremičnino!

- Vesna B.

Zahvalila bi se vam rada za trud, predano in strokovno delo ter profesionalen pristop. V veliko veselje nama je bilo sodelovati z vami.

- Andreja D. in Milko D.

Še enkrat bi se vam rad zahvalil, da ste nam pomagali pri prodaji nepremičnine. Vaše delo je bilo opravljeno profesionalno, z zelo veliko vašega vloženega truda in napora. Če se bom še kdaj odločal za prodajo nepremičnine, se bom zagotovo obrnil na vas!

- Aleš K.

Želela bi se zahvalit za ves vaš trud, pomoč in strokovnost pri prodaji naše nepremičnine. Verjamem, da ni težko prodati nepremičnine, ki se na trgu išče, je pa potrebna velika mera potrpežljivosti, strokovnosti in znanja, da se proda nepremičnina, ki trgu ni tako zanimiva. Na tem mestu bi želela posebej izpostaviti to, da se držite vsega dogovorjenega in strokovno opravite vaše delo. Hvala in z veseljem vas priporočam komurkoli, ki si želi prodati svojo nepremičnino.

- Tanja Ž.