facebook pixel

Podravska, Maribor / Oddano

Vzdrževan večji poslovni prostor s parkiriščem za stranke

Oddaja · Poslovni prostor · Prostor za storitve · 333.1 m2 · 1996

2.400 €/mesec

Splošno

 • Dodatno
  Parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  JZJV

Energetski razred

Podroben opis

Poslovni prostor za storitve, parkirišče za stranke, lokacija, dostop, na voljo takoj!

MARIBOR, POBREŽJE: ODDAMO večji poslovni prostor s parkiriščem za stranke, na dostopni lokaciji.

 

Na Osojnikovi ulici, na Pobrežju vam je na voljo poslovni prostor v izmeri 333,1 m2. Namenjen je opravljanju storitvenih dejavnosti.

V pritličju kompleksa – samostoječe stavbe je 5 različno velikih prostorov (od 17 m2 – 63 m2), skladišče (z dvižnimi garažnimi vrati) in dvojne sanitarije, po stopnišču je dostop do mansarde, kjer je še dodaten prostor v izmeri cca. 90 m2 (primerno za pisarne, projektivo, arhiv, ipd.).

 

Stavba je urejena in sproti vzdrževana.  Ogrevanje je centralno radiatorsko, na zemeljski plin. V prostoru so klima naprave.

 

Parkiranje za stranke je možno neposredno pred poslovnim prostorom, na več parkirnih mestih. Oglaševanje storitve najemnika je omogočeno na steklenih izložbenih površinah stavbe, možno je tudi v drugih dogovorjenih oblikah v sklopu objekta (drog z zastavo, oglasne svetlobne table).

 

Cena mesečnega najema je 2400 €. Varščina po dogovoru. Pogoj najema je, da najemnik ob podpisu najemne pogodbe za predmetno nepremičnino plača strošek priprave najemne pogodbe (350 EUR + ddv).

Z dejavnostjo je možno pričeti takoj!

 

Za dodatne informacije in rezervacijo termina za ogled pokličite na telefonsko številko 051 610 557 (Nataša Goričan) ali pišite na e-mail: natasa@24nep.si

Kontaktirajte nas

Nataša Goričan