facebook pixel

Podravska, Ruše, Bistrica ob dravi

Sončne Rezidence Vivendi

202.399 € - 244.199 €

Podroben opis

SOSESKA SONČNE REZIDENCE VIVENDI - novo naselje kvalitetnih hiš, modernega videza

O NASELJU

Ponujamo vam možnost izbire novega doma, ki omogoča tako mirno življenje v naravi kot tudi bližino mestnega vrveža.

Sončne Rezidence Vivendi v Bistrici ob Dravi je soseska na novo nastajajočih stanovanjskih hiš, ki jo sestavlja 19 stanovanjskih enot privlačnih oblik in sodobnih materialov. Izbirali boste lahko med različicami 13 vrstnih hiš ali 6 individualnimi hišami v dveh etažah (P+1) z različno velikimi pripadajočimi atriji in zemljišči. Vsi objekti bodo postavljeni tako, da bodo omogočali kar najbolj optimalno stopnjo zasebnosti, z dovolj velikimi zelenimi površinami.

Soseska Sončne Rezidence ponuja vse za kakovostno bivanje: moderne, funkcionalne in svetle stanovanjske objekte za posameznike, pare in družine, navdihujoče umirjeno in zeleno okolje z bogato paleto priložnosti in možnosti za rekreacijo, nakupovanje, zabavo ter kulinarično razvajanje.

LOKACIJA

  • Maribor center: 7 km
  • Maribor obvoznica: 10 km
  • Celje: 55 km
  • Ljubljana: 130 km
  • Gradec: 75 km

 

KAKO BODO NAREJENE?

Objekti so temeljeni na armirano betonski plošči, debeline 25 cm, narejeni na primerno utrjeno gramozno nasutje debeline 50 cm oz. skladno z navodili geomehanika. AB točkovni temelji so izvedeni pri jeklenih stebrih garažnih stavb pri vseh tipih hiš, AB pasovni temelji pa pod nosilnimi stenami garažnih stavb in shramb. V garažah in zunanjih shrambah ter pred glavnimi vhodi v objekte je pohodni tlak iz litega betona. Stene so opečno zidane z vertikalnimi zidnimi vezmi. Debeline sten so 25 cm oz. 20 cm.

Strehe glavnih objektov so enokapne z naklonom 4 °. Fasade objektov so v izvedbi kontaktne neprezračevane fasade s toplotno izolacijo. Zaključni sloj je v paro propustni izvedbi ter opleskom. Fasade so v dveh barvah po shemi fasad iz grafičnega dela. Zunanja okna vseh enostanovanjskih objektov so PVC s troslojno zasteklitvijo.

Na območju celotnega naselja je urejena komunalna infrastruktura, ki obsega ustrezno fekalno kanalizacijo, meteorno kanalizacijo, drenažno kanalizacijo ter vodovodni razvod. Prav tako je urejen nizkonapetostni razvod ter javna razsvetljava, telekomunikacijsko omrežje, plinovodno omrežje ter asfaltirane dovozne poti z urejenimi pločniki in prometno signalizacijo. Vsi priključki so pripeljani do meje objekta, vendar v 3 podaljšani gradbeni fazi niso izvedeni. Za izvedbo končnih priključkov in pridobitev uporabnega dovoljenja poskrbi kupec.

 

Cena zajema izvedbo do tretje podaljšane gradbene faze (vgrajena oz. zgrajena bodo okna, vhodna vrata, streha, fasada, dovozi ter osnovna ureditev okolice, nadstrešek s kolesarsko lopo), predvideno do konca junija 2024.

 

Nudimo brezplačno svetovanje ali pomoč pri prodaji svoje obstoječe nepremičnine!

Pomagamo tudi pri ureditvi ugodnega hipotekarnega kredita.

Podravska, Ruše

Hiša · Vrstna · 195.7 m2

202.399 €

Podravska, Ruše

Hiša · Vrstna · 195.7 m2

202.399 €
prijava-na-dan-odprtih-vrat

Kontaktirajte nas